About

Mijn naam is sinds 2005 Ester Huitema. Daarvoor was het Ester de Vries. Samen met man en onze twee kinderen van 9 en 7 jaar wonen we op een heerlijke plek tussen Sloten en Wijckel in Friesland. We vinden het fijn dat de kinderen op het platteland mogen opgroeien en dat wij op deze plaats mogen wonen. Elke dag genieten van het uitzicht op mijn kruidentuin en de landerijen. Ons paradijs.

Ook op het erf maar niet direct in het zicht ligt mijn bescheiden perma moestuin van ongeveer 60 m2. Ik vindt het een feest om hier van alles te verbouwen en uit te proberen, op deze blog vind je dan ook de nodige foto’s en wetenswaardigheden over deze ontdekkingsreis.

En het allermooiste is nog te weten dat wat de natuur ons brengt zo specifiek is afgestemd op de mensen die met de natuur in aanraking komen! Alleen daarom al probeer ik iedere dag iets uit eigen tuin aan de dagelijkse gerechten toe te voegen. Dit kan een varieren van een krop andijvie, tot een paar blaadjes salie. Als dat lukt dan heb ik echt het idee, yes weer een paar gezondheidspunten gescoord! Ik geloof dat wij mensen zijn bestemd voor het eten van plantaardig voedsel. De oplettende lezer had dat in mijn recepten al ontdekt. Mijn missie is: elke dag iets meer bijdragen aan een gezondere planeet en dit voorleven. Dit blog helpt daarbij.

Veel kijk en leesplezier op mijn blog!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s