Heb de mooiste dag!

DSCN3676

Hoe mooi kan een dag zijn… and the good news is: it’s getting better every minute!

Opstaan zodra ik onze zoon de trap af hoorde stommelen, gewoon zonder wekker wanneer het tijd is. Onder het ontbijt van dochter en zoon mocht ik ze op de piano wat laten horen en nog een nummer. Just simple pleasure. Voor vertrek mocht ik de tekst op het t-shirt van dochterlief nog even vertalen en in praktijk brengen. Op de voorkant – may I have … – en op de achterkant – a hug…

Tijdens het uitkloppen van het nieuwe heldergele eigen gemaakte tafelkleed de frisse winterlucht inademen die me oproept er vooral van te genieten. Even de keuken aan kant en naar buiten en ademen maar. Alles was wit bevroren en de horizon was ook nog onder het wit bedolven, maar de zon kwam al veelbelovend oranje er boven uit piepen. ‘s Ochtends lijkt deze wel ovaal, maar zodra volledig zichtbaar dan is het toch weer rond wat ik zie.

Vervolgens een ronde door de schooltuin gemaakt en bedenken waar we de aarde, bomen en planten straks weer mee kunnen helpen. Inmiddels was de zon volledig opgekomen waardoor de vredige sfeer van de tuin nog eens extra in het zonnetje werd gezet. Het gaat goed met de tuin, mede dankzij het warme hart dat alle leerlingen en leraren de tuin toedragen maar zeker ook door de natuurwezens. Ik heb ze ook vandaag weer enorm bedankt voor hun bijdrage.

Op de terugweg kon ik lekker doorstappen zonder me over weggegooid plastic te hoeven ontfermen want dat had ik op de heenweg al meegenomen. Thuis nog een ronde door de eigen tuin gemaakt waarbij dankbaarheid boven in mijn keel zat.

Tijd voor andere zintuigen en op internet gezocht naar een equivalent van een veganistische bruine reepkoek. Gevonden in het “keukentjevanSyts” kwam volgens mij de gezonde kruidcake het dichtst in de buurt (de eieren heb ik door 2 bananen vervangen – wel zo aardig voor de kippen toch?). Terwijl Joan Baez o.a. Let it be, aan het zingen was alle ingrediënten door elkaar gehusseld en de oven het werk laten doen.

Onder het genot van een warme chocomelk met een scheutje kokosmelk in de kamer op een fauteuil voor het raam de zon mijn gezicht laten verwarmen en alle mensen bedenken die je dezelfde warmte en licht toewenst. Ik voelde dat het stroomde.

Online was een mooi bericht gepost op de site van “ashtar on the road.com” (aan elkaar vast geschreven). Deze had ik gisteravond al gespot maar wilde het nog even bewaren om er goed de tijd voor te nemen als ik het las. Nu was een goed moment, want door het bericht van JFK te lezen dat hij hier nog steeds is en meehelpt de aarde richting “the golden age” te bewegen is toch enorm! Voor wie dit ook wil nalezen kijk op de site van Ashtar en kies dan het menublokje Ashtar & Mentors 2016.

Voor wie nog een overtreffender trap aankan… Het energiepeil rijst als een dolle… Hiervoor verwijs ik je graag naar een pagina met het kosmische weerbericht. Hier is de link: http://www.foundationforhealingarts.de/kosmischer-wetterbericht-der-liebe.html Als je hier de eerste keer naar kijkt is het mogelijk niet direct helder waar je naar moet kijken. In dat geval scroll je net zolang naar beneden tot je een grafiek tegenkomt met daarin op de x-as de data van afgelopen dagen ziet.

Heb de mooiste dag!

About Ester Huitema

Ik hou van de aarde en van de bomen en planten die hier voor ons groeien. Bijen, hommels en vlinders zijn meer dan welkom in mijn tuin. Het liefste ben ik de hele dag buiten in de kruidentuin of moestuin. Ik geniet van al het heerlijks om ons heen. Onze kinderen, familie, vrienden en anderen gelukkig en gezond zien leven en voorleven is voor mij belangrijk. Graag maak ik jullie met dit blog deelgenoot van enkele stukjes van mijn levensspel. Enjoy!
This entry was posted in Spiritueel, Tuinbezoek. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s