Stap naar buiten en … (van de bomen)

DSCN3771

uit huis stappen en dan naar rechts kijken levert bovenstaand bomenaanzicht

De bomen vragen ons naar buiten te komen en ons in hun nabijheid te begeven, maak contact met ons en raak ons aan. Het is nu wat fris, maar ga (later in de tijd) in het gras onder ons liggen en voel de verbondenheid. Vraag hulp, aanvaard de onvoorwaardelijke en altijd aanwezige liefde waardoor we samen een groter krachtveld van licht voortbrengen. Help anderen en sta op, kom op voor onze rechten en die van alle levensvormen, vertel erover en wijs mensen op de mogelijkheid tot hulp en liefde die we samen op aarde brengen. Wij allemaal zijn op aarde gekomen om ALLES te leren, onze talenten te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren. Nu is het tijd voor de grote verandering en onze verantwoordelijkheid te nemen, onszelf toe te staan alles te creëren wat we sinds ons ontstaan uit eenheid al wisten. Heb de lef en spreek je uit op regionaal terrein, op forums, in blogs en/of in gesprekken. Laten we ons bewuster worden van de vrede en overvloed die we kunnen beleven als de meerderheid van de mensen zover is dit te aanvaarden. Niet alleen de bomen maar alle (natuur)wezens staan paraat mensen te helpen, “just call us” – vraag ons gewoon. Dit is wat de boomgeesten ons vertellen*

DSCN0037

kleinste boompje in mijn tuin, deze staat tussen de aardbeien

 

*) http://bbsradio.com/sites/default/files/audio_dirs/thetruehistory/The_True_History_2016-01-02.mp3 – het vertaalde item begint op 1 uur en 53 minuten (duurt ongeveer 5 minuten)

 

About Ester Huitema

Ik hou van de aarde en van de bomen en planten die hier voor ons groeien. Bijen, hommels en vlinders zijn meer dan welkom in mijn tuin. Het liefste ben ik de hele dag buiten in de kruidentuin of moestuin. Ik geniet van al het heerlijks om ons heen. Onze kinderen, familie, vrienden en anderen gelukkig en gezond zien leven en voorleven is voor mij belangrijk. Graag maak ik jullie met dit blog deelgenoot van enkele stukjes van mijn levensspel. Enjoy!
This entry was posted in Mijn tuin, Spiritueel. Bookmark the permalink.

2 Responses to Stap naar buiten en … (van de bomen)

  1. iete says:

    Mooi Ester, zacht en zuiver …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s