All you need is love

2015 026
Op 1 januari bezochten we het nieuwjaarsconcert van Concordia. Het was een mooi concert met een sprankelend slot “All you need is love”. Tijdens het concert had ik al enkele foto’s gemaakt maar bij het laatste nummer heerste er zo’n liefdevolle sfeer in de zaal. Als je goed kijkt zijn er verschillende kleinere lichtbollen boven de muzikanten te zien. In de zaal werd ook goed meegezongen. Tijdens het refrein “Love, love, love” heb ik bovenstaande foto gemaakt.

Oudjaarsdag was een zonnige dag. Ondanks het vuurwerk in het Wikeler bos een prachtige sfeerfoto genomen. En op de wandeling er naar toe kon mijn kruidentuin en moestuin niet achterblijven. Geniet maar even mee.
2015 001 2015 031 2015 004 2015 003 2015 020 2015 017

About Ester Huitema

Ik hou van de aarde en van de bomen en planten die hier voor ons groeien. Bijen, hommels en vlinders zijn meer dan welkom in mijn tuin. Het liefste ben ik de hele dag buiten in de kruidentuin of moestuin. Ik geniet van al het heerlijks om ons heen. Onze kinderen, familie, vrienden en anderen gelukkig en gezond zien leven en voorleven is voor mij belangrijk. Graag maak ik jullie met dit blog deelgenoot van enkele stukjes van mijn levensspel. Enjoy!
This entry was posted in Mijn tuin, Muzikaal, Spiritueel and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s