Peace on earth

 

DSCN1788
Gisteren heb ik een mooi optreden van New Creation bijgewoond. Een prachtige sfeer werd neergezet. Voor mij was het hoogtepunt het lied “Peace on Earth”. Het klonk zo harmonieus en ik voelde en wenste de hele wereld vrede op aarde. Dit gevoel wilde ik op de foto vastleggen. Vanmorgen was ik blij verrast dat dit is gelukt. Op de foto’s zijn lichtbollen aanwezig. Voor mij een bewijs dat het licht zeker aanwezig was. Het thema van het concert was “I am the light”. Hoeveel mooier kan het worden? Mijn ervaring is dat lichtbollen (orbs) bij mij op foto’s verschijnen als er een mooie energie heerst. Ook op de volgende foto’s duidelijk zichtbaar.

DSCN1787

In oktober was ik aanwezig bij een Halloween concert. Ook daar heerste door het samen muziek maken een mooie energie. Hieronder het resultaat van dat moment.DSCN1658

About Ester Huitema

Ik hou van de aarde en van de bomen en planten die hier voor ons groeien. Bijen, hommels en vlinders zijn meer dan welkom in mijn tuin. Het liefste ben ik de hele dag buiten in de kruidentuin of moestuin. Ik geniet van al het heerlijks om ons heen. Onze kinderen, familie, vrienden en anderen gelukkig en gezond zien leven en voorleven is voor mij belangrijk. Graag maak ik jullie met dit blog deelgenoot van enkele stukjes van mijn levensspel. Enjoy!
This entry was posted in Muzikaal, Spiritueel and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s