Verzoek tot adoptie ingediend

Zojuist een verzoek tot adoptie van een strook berm in onze woonplaats Wijckel ingediend. Gisteravond hoorde ik over dit prachtige initiatief als constructieve oplossing voor het organiseren van een himmeldei. Wijckel is in een groot aantal adoptiestroken ingedeeld en aan de Wijckelers of betrokkenen de vraag of ze een strook willen adopteren om deze schoon te houden. Een mooie en schone taak! Daar doe ik graag mee.

DSCN8323 2007 Dorien op de wagen

Wil je meer lezen over dit groene initiatief, een strook adopteren of het plan adopteren om in eigen dorp of stad over te nemen? Kijk dan even op de site van Wijckel voor het hele artikel. http://www.wikel.nl/wikel.nl/index.php/nieuws/56-wijckel-bermschoon-adoptieplan

About Ester Huitema

Ik hou van de aarde en van de bomen en planten die hier voor ons groeien. Bijen, hommels en vlinders zijn meer dan welkom in mijn tuin. Het liefste ben ik de hele dag buiten in de kruidentuin of moestuin. Ik geniet van al het heerlijks om ons heen. Onze kinderen, familie, vrienden en anderen gelukkig en gezond zien leven en voorleven is voor mij belangrijk. Graag maak ik jullie met dit blog deelgenoot van enkele stukjes van mijn levensspel. Enjoy!
This entry was posted in Groen initiatief. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s